عایق صدا چیست؟ شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه  

عایق صدا یا به عبارتی عایق صوتی از انواع عایق تخصصی می باشد. که جهت کاهش انتقال سرو صدای آزاردهنده در داخل و یا خارج ساختمان طراحی شده است. این صداها میتوانند صداهای عادی موجود روزانه باشند. مانند سروصدای ماشین ها، هواپیما، باد و … و یا مهمتر از آن صداهای ضربه ای مانند صدای پا و یا وسایلی که ارتعاش تولید میکنند. باشند. عایق صدا علاوه بر جاذب صوت بودن، عملکرد حرارتی داخل خانه را نیز بهتر می کند. این مقاله به توضیح تمام مطالب مربوط به عایق صدا می پردازد. و الزام استفاده از آن در خانه ها را بررسی می نماید.

     

    عایق صدا چگونه کار می کند؟

    موج های صوت که در هوا در حال حرکت هستند. وقتی به سطح جایی برخورد کنند. یا جذب می شوند. و یا منعکس می گردند. سطح یکدست و صاف معمولا صدا را خیلی خوب منعکس می نمایند. و بدین شکل محیطی بسیار پر سروصدا تولید می شود. باید از موادی در ساختار سطوح کف و دیوار استفاده نمود. که در انسداد امواج صوتی بهتر عمل می نمایند. این کار کمک زیادی به آرام شدن محیط زندگی می کند. طراحی عایق صدا به نحوی است. که برای کاهش انتقال نویز و جذب امواج صوتی بسیار خوب عمل میکنند. این نوع عایق متراکم تر و موجدار طراحی میشود. و گزینه ای عالی برای عایق کاری صوتی خانه و یا محیط کار می باشد.

     

    عایق صدا و جذب صدا

      وظیفه اصلی عایق صدا ( عایق صوتی ) انسداد سروصدا و جلوگیری از انتقال آن بین فضاها می باشد. همچنین جذب صدا نیز از جهش صدا به اطراف جلوگیری می نماید. از عایق های صوتی میتوان در فضاهای مختلفی مانند خانه، تئاتر، اتاق موسیقی، سینما و … استفاده نمود. وقتی پنل های آکوستیک در کف ، سقف و یا دیواره های فضا نصب می شوند. موجب کاهش انتقال نویز بین فضاهای محیط می شوند. برای مثال پنل های عایق آکوستیک در یک خانه دوطبقه موجب آرام نگه داشتن فضاهای خانه می شود. به طوری که هیچ صدایی را بین طبقات منتقل نمی کند. همچنین برای فضاهای اداری و مدارس و حتی تجاری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. عایق صدا همانطور که گفته شد. در روی دیوار ، سقف و یا کف فضا نصب می شوند. و از انتقال نویزها و اکو صداها جلوگیری می کند. و یا آنها را به حداقل می رساند.

     

    عایق صدا در مقابل عایق حرارتی

      تفاوت بین عایق صوتی و عایق حرارتی برودتی از سوال های رایج هنگام عایق کاری هر فضایی بخصوص خانه ها است. یکی از مهمترین اهداف عایق حرارتی برودتی کاهش انتقال حرارت بین فضاها است. به طوری که در تابستان فضای خانه را خنک تر و در زمستان گرمتر نگه دارد. عایق حرارتی موجب صرفه جویی در مصرف انرژی اضافی و کاهش هزینه قبض برق شما می شود. این پنل های عایق حرارتی خود دارای خاصیت صوتی نیز هستند. ولی خب عایق صدا به طور خاص برای کاهش انتقال صدا تولید می شود. از آنجایی که عایق صوتی ضخیم تر و متراکم تر از عایق های معمولی می باشد. برای داشتن فضایی آرام به شما کمک می کند. گروه صنعتی لینکران تولیدکننده انواع عایق حرارتی برودتی و صوتی می باشد. که علاوه بر کاهش انتقال حرارت، به عنوان جاذب صوت نیز کاربرد دارند. به همین دلیل بسیار مقرون به صرفه هستند.

     

    آیا در خانه خود به عایق صدا نیاز دارم؟

      استفاده از عایق صوتی بسیار حائز اهمیت است. در ساخت و یا بازسازی خانه های مسکونی حتما از عایق صوتی استفاده شود. بهترین مرحله جهت نصب عایق صدا، مرحله ساخت و ساز و یا نوسازی می باشد. هنگامی که پوشش کف و یا دیوار نصب شود. در خانه های چند طبقه نصب عایق صدا در دیواره ها و کف طبقات الزامی است. معمولا سروصدا و نویزها بخش غیرقابل انکار هر خانه ای هستند. ولی صداهای ناخواسته و آزاردهنده، موجب به وجود آمدن محیطی پر از استرس می شود. عایق صوتی حلال این مشکل به وجود آمده می باشد.  

    کاربرد عایق صدا در خانه - شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه  

    شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه تولیدکننده و تأمین کننده انواع عایق الاستومری
    اعم از عایق الاستومری ، عایق صدا ( عایق صوتی ) ، عایق شانه تخم مرغی ، عایق آکوستیک ، عایق اینسپایر و عایق های آنتی باکتریال مخصوص بیمارستان ها با برند لینکران می باشد.
    جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *